Σχετικά

Η οδοντίατρος

Η Χριστίνα-Μαρία Παπαδοπούλου γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη. Το 2004 εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και αποφοίτησε με βαθμό “Λίαν Καλώς”. Παράλληλα με τις σπουδές της, εργαζόταν και ως βοηθός οδοντιάτρου σε ιδιωτικά ιατρεία διακεκριμένων και έμπειρων οδοντιάτρων στην Αθήνα.

Μετά την αποφοίτησή της έγινε δεκτή από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ (UK) σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα με εξειδίκευση στην Ενδοδοντία από όπου έλαβε τον τίτλο Master of Science με έπαινο.

Στη συνέχεια και για πέντε έτη συνεργάζεται με πολυκλινικές οδοντιατρικής στο Μάντσεστερ όπου ασκεί όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης με έμφαση στην Ενδοδοντία.

Από τις αρχές του 2017 ξεκίνησε να λειτουργεί το δικό της ιδιωτικό οδοντιατρείο στο κέντρο της Νέας Σμύρνης όπου και δραστηριοποιείται.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων και πρακτικών σεμιναρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό με ευρύ φάσμα θεματολογίας αλλά κυρίως στον τομέα της Ενδοδοντίας και της χειρουργικής Ενδοδοντίας.

Αποτελεί μέλος της British Endodontic Society , της European Society of Endodontology, του General Dental Council της Βρετανίας και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής.