Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

Πληροφορίες

Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την οδοντιατρική κλινική Lovely Teeth με ένα από τους παρακάτω τρόπους.
  • +30 21 0937 3161
  • Ομήρου 46, Νέα Σμύρνη
  • www.lovelyteeth.gr

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Πρόσβαση

Από Λεωφόρο Βουλιαγμένης: Στρίβετε στην Ηλία Ηλιού, η οποία γίνεται Μάχης Αναλάτου και μετά Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου. Περνάτε το Άλσος Νέας Σμύρνης και στο επόμενο φανάρι στρίβετε δεξιά στην οδό Αγίας Φωτεινής. Αφού περάσετε την πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης, κάνετε το γύρο της πλατείας και θα καταλήξετε στην Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, η οποία συναντά κάθετα την Ομήρου.

Από Λεωφόρο Συγγρού Φιξ: Παίρνετε την Β’ έξοδο Νέας Σμύρνης και ακολουθείτε τις ταμπέλες που οδηγούν προς Νέα Σμύρνη. Περνάτε κάτω από τη γέφυρα της Συγγρού και βγαίνετε στην Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, η οποία συναντά κάθετα την Ομήρου.

Από Λεωφόρο Ελευθεριού Βενιζέλου: Εάν έρχεστε από κέντρο, περνάτε το Άλσος Νέας Σμύρνης και στο επόμενο φανάρι στρίβετε δεξιά στην οδό Αγίας Φωτεινής. Αφού περάσετε την πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης, κάνετε το γύρο της πλατείας και θα καταλήξετε στην Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, η οποία συναντά κάθετα την Ομήρου. Εάν έρχεστε από παραλία, αφού περάσετε την πλατεία Νέας Σμύρνης στρίβετε αριστερά στο φανάρι για να μπείτε στην οδό Αγίας Φωτεινής. Από εκεί ακολουθείτε την ίδια διαδρομή που αναφέρθηκε προηγουμένως.

Αγ. Δημήτριο: 106 (Αγ. Βαρβάρα – Στ. Συγγρού Φιξ) στάση Δημαρχείο, 219 (Στ. Καλλιθέα – Αγ. Δημήτριος) και 816 (Ταύρος – Αγ. Δημήτριος) στάση Πλ. Ν. Σμύρνης

Δάφνη: 218 (Πειραιάς – Στ. Δάφνη) στάση Πλ. Ν. Σμύρνης

Καλλιθέα: 218 (Πειραιάς – Στ. Δάφνη), 219 (Στ. Καλλιθέα – Αγ. Δημήτριος) και 816 (Ταύρος – Αγ. Δημήτριος) στάση Δημαρχείο.

Ταύρος: 816 (Ταύρος – Αγ. Δημήτριος) στάση Δημαρχείο

Πειραιά: 130 (Πειραιάς – Ν. Σμύρνη) και 218 (Πειραιάς – Στ. Δάφνη) στάση Δημαρχείο

Μετρό

Στάση Σύνταγμα, Συγγρού Φιξ ή Νέος Κόσμος και μετεπιβίβαση στο τραμ. Κατεβαίνετε στη στάση Αγ. Φωτεινής

Τράμ

Στάση Αγ. Φωτεινής

Βρείτε μας στον χάρτη